úterý 24. dubna 2012

VeVe nebo EvEv či vEvE ?

No, jen tak mimochodem, ne že by na tom byly modré VeVe, zelené nebo černé či třeba oranžové o moc jinak. Pozoruhodně jinak jsou na to červená VéVé.


 No, společenství ďáblových advokátů je především o tom, že všichni jsou ďáblovi advokáti.
Takže VeVe a někdo je šéf a jiný je mouřenín. Tak to nějak začalo, asi. Zatím si tak nějak všichni uvědomují, že držet pospolu by bylo celkem moudré. To je velmi, velmi pragmatické. Kdyby to tak i zůstalo, nakonec by to bylo i fajn. Pro ně. Koneckonců posbírané duše se počítají všem.
Proglém je ten, když si jakýkoli ďábel či ďáblová začnou myslet, že jsou Luciferem. Vládce pekel je jak známo prý jen jeden.  No, být tu ten pravý Lucifer, bylo by celkem vše v pohodě.

Jinak si každý myslí, že jím je, všichni na sebe dělají podrazy (jak jinak) no a špehují se, nahrávají, okopávají se, pomlouvají a tak.
Jsme u VeVe a vEvE. Jedni lepší než než druzí, jaja. No, v rámci boje se ukáže, že jedna strana je svatější než druhá, jasně.

Když už se společenství rozčertí natolik navzájem, ještě je tu EvEv případně neEvEv a toto celé se tak nějak dynamicky přelévá. Kdo s kým a proti komu.

Zajímavá situace nastane, když bližší košile než kabát a všichni už nebojují o Lucifera, ale začnou řešit, co je pro ně lepší.
No osobně si nemyslím, že ostatní bratrsva nějak moc věří, že by to dopadlo, ale tak uvidíme, bude legrace.

Ostatní bratrsva jsou na volby připravena a sám budu zvědav, jestli budou a jak dopadnou.

Žádné komentáře:

Okomentovat