úterý 24. dubna 2012

Churchill a skype dohromady ?

jj, kdo nechce vědět, tak neví. Churchill přece o skype nemohl vědět, lháři :)

Nečtou pořádně a THEREFORE. Tak jistě, jsem lhář. Jak jinak.


Krása problematiky upgrade skype je tak trochu IT dilema. Ajťák trochu pohrdá skypem a myslí si, že je nad věcí. Myslet je h..no vědět. Protože ajťák přece ten skype chce mít :)

Tak ho skype asi tak 30x požádá o aktualize, vy furt nic. No a skype pak řekne, že jinak sorry, vo.e, error a že se zastaralou verzí se ON bavit nebude. Takže krása tlačítka chybějícího ne.
To tam totiž ani není. Neklikneš, jsi v háji hochu. Klikneš ? Asi tak 30 ubezpečení, že to takto chceš. No aha, přece Skype ví ...
Tak po potvzeních čumí na vás IT message, že nedělej nic jiného než sit and wait. Tlačítko je zase jen jedno - COMMIT.
IT DVD provede commit a zkusí jít jinou cestou. No, skype se chechtá a nepokračuje. Vrátíme se tedy na začátek.A asi tak 60 ubezpečení. Tlačítko zase jen, zda pokračovat. Sit and wait už tentokrát funguje. Skype se ubezpečí, že si stáhne všechy věci navíc, třeba ty, co jste v upgrade nechtěli mít, a bezmocně se díváte. A DVD má aktualizovaný skype.

A co Churchill ? No, no sports, slíbil národu krev, pot a slzy. A tak neklikneš-li, jsi v háji, stáhne si všechny věci, co potřebuje aniž by národ moc chtěl a říká si je třeba doinstalovat.
Mimochodem, demokracie je prý docela dobrá, ale někdy by diktatura byla lepší.
Vyhraje ... a je nezvolen :)

Jooo, tak už to bývá, dělat reformy je prostě dřina :). Zvláště při perfektně promazaném týmu samých ďáblových advokátů :)

1 komentář: