středa 18. dubna 2012

pohoda faulujícího

Je to jen příměr.

Faulující hráč buď udělá faul a má s tím celkem probém, neboť fauly se nedělají a on odvrátil za cenu svého vyloučení situaci, která vedla k jasnému gólu. Takže penalta a jít do sprch za červenou je dilema. Toto jsou srdcaři.

NO, pohoda faulujícího je u jiných. Tito hráči jsou z principu věci dost lepší než je průměr. Faulují tedy zezadu a schválně. Předem si spočíttali, že jim za to hrozí červená karta, ale dělají to ne proto, že by hrozil gól, milí faulující srdcaři, ale proto, že je to pro ně lepší.

Rozhodčí jim v lepším případě tu červenou sice dá, ale hráč odchází do sprch celkem vysmátý a v pohodě.Vždyť to věděl a spočítal si. Předem.
Běžnou chybou je pak to, že disciplinární komise řeší hráče. A faulující hráč je v pohodě, protože toto se dalo čekat, tudíž nastalo ne předpokládané.

JAK na faulujícího hráče ? Velmi složittě. Ale domnívám se, že tím, že se faulujícímu hráči škrtne možnost předpokládaného jej vyvede z míry.

Nedořeknuto ... :)

Jak jinak, faulující hráč by to totiž použil.

Je dobré znát svého nepřítele a chovat se adekvátně JEMU. Občas to sice ynamená svědomí v beyvědomí, ale když si royhodčí uvědomí, že I  s touto možností faulující hráč hraje, jde to.

Je dobré vidět do karet a nehrát tak, jak by člověk sice chtěl, ale jelokož to není možné ... tak ...

Dává to dobrý předpoklad porazit faulujícího pohodového.

Připomíná to českou politiku ? No ano, mě také :).



Žádné komentáře:

Okomentovat