čtvrtek 4. října 2012

TOP 09 nespěchá

http://zpravy.idnes.cz/hledani-drabkova-nastupce-na-post-ministra-f2u-/domaci.aspx?c=A121004_104357_domaci_kop


Ano, TOP nula devět nespěchá s kostlivci.
Tak nevyhlášená válka mezi ODS a TOP zatím nemá jasného vítěze, i když užuž se k tomu schylovalo, ale jeden z účastníků (kalous) zřejmě podcenil druhého (čase), což historie učí se nepříliš vyplácí.
Když se jeliman rozhodne nebýt jelimanem, nastane potíž.
Že vláda může skončit dřív než se někdo naděje, hm, kdo by se tedy dral na místo uvolněné ministrem ? (jen mouřenín)  Navíc zakázka je už zcela jistěžě zaplacena, sichrována všeličím, pokud nebude dodržena, toto bude jistěže neprůstřelné.
Takže rozhodných sebevrahů s názorem a vůlí něco změnit asi nebude tolik.

Navíc je ve hře "nestranický" kandidát, co má ke straně blízko. Přeloženo do češtiny, jen loutka. Nemastný neslaný udržovatel stavu, no jeden z TOP takový chtěl být primátorem matičky (jeho věta, že buď se domluví s modrými, nebo s růžovými, nebo se modří a růžoví mohou domluvit i bez něj, to je fakt parťák, na kterého je spoleh, což prokázal pak nespoluprací jistě vejde do dějin - vyjmenoval všechny možnosti bez preference). Druhý takový chce být prezidentem.
Je trochu laciné to svádět na poslance ODS, nicméně asi to u voličů zabere.
Hm, otazník je v tom, zdali "trochu lepší lhaní" než prováděla ODS má šanci zaujmout voliče natolik, aby volili TOP, když je mnohem hezčí vábení sirén zleva.
Jsem docela rád, že v matičce se nevolí, nemusím mít dilema. I když i v posledních senátních volbách zvítězil kandidát jen o fous, což bylo i díky mému hlasu ... :)

Žádné komentáře:

Okomentovat