neděle 30. září 2012

kocka a mys

Kočka a myš, TOP a ODS, no třetí či čtvrtý v pozadí se může smát.

A taky se tiše směje. Politické hrátky je asi správný termín.
Je na poučení, že si pánové onikají, mluví o sobě zásadně ve třetí osobě, skákají si do řeči a je to celkem cynická hra, jak se zdá.
No, každý si omele to své, je fér dodat to, že asi kdo chce mír, chystá válku a Bůh přeje připravenému praporu.
Obdivuji to, jak se protagonisté ani nezačervenají, když lžou jako když tiskne. Přičemž jelikož se vzájemně znají, musí to o sobě vědět, jak lžou.
Hlavní hosté OVM otřískali známé fráze, i když oceňuji zejména kalouse, že vystoupil ze stínu, ale sbírat politické body je asi třeba. Zbývající dva si hráli na svém písečku, který by se dal shrnout do "ano, ale ...", což přeloženo do češtiny znamená nepřiznané NE.
Jistě se pan Čas pozorně díval a pan Moravec je ve vymlacování odpovědí těžce překonatelný, ani se nedivím, že jej tolik lidí chce z čété vyhodit.
Archivy jsou v dnešní době celkem noční můrou, takže jistě hradní pán kroutil nevěřícně hlavou, cože to účelově (!) plácal před cca 10 či 12 lety. Zatracení novináři, zakázat je :).
Být konzistentní sám se sebou se v politice jaksi nenosí, ještěže to ten Moravec asi dělá oravdu rád, neb se na něj nic doposud nenašlo. Což musí hosty docela štvát :).
Nicméně je zvláštní, jaký sebevražedný boj se tu vede. Povraždí se chlapci přinejlepším navzájem.


Žádné komentáře:

Okomentovat