úterý 8. května 2012

kámoš gůgl

Je velmi těžké psát o kámošovi gůgl, když je to jeho blogger.com
Ale ...


No, je dobré si uvědomit, že google je prostě nejlepší vyhledávač. Chce-li člověk používat nhražky, jeho problé. Ale jo, taky jsem se trochu bránil tomu, abych dal své údaje :). No tak mi spadl komp. Nebo skype, nebo další .... :). Jo, nechtělo se mi mít účet na gůgl kámoši :). Tak komp do modré a znova :). Chceš se s náma bavit, tak budeš nucen aktualizovat :). Někdo intervenuje a budeš to muset redo :(. Bacha na to, vyhoď je. ONI nechápou. trochu to bolí, jako že sis předtím řekl něco ? Nene, tak aktualizuj, jinak ti shodíme i wokna :) nebo Linux :).

Potvrd kdeco. Ale je to fofr a ostatní zatím nech za dveřma. No, tak další aktualizace, na které ses hochu vys... , nebo upozornění na to, že TED A TADY mají jiné aktualizace přednost. Musíš to udělat sám, jen ty sám, intervence nic nepřináší. Nic nového pod sluncem, jen trable. Další trable :(.

Ale když to zvládneš, práskneš sice gůglu všechno a naprášíš sám na sebe mnoho informací a ještě je potvrdíš. Ale musíš to udělat sám a dobrovolně. Pod donucením to NEPUDE. Vypni si donucování.

Jo, pro gůgl bych chtěl pracovat :)

a Jo, kdyby česká politika byla jako gůgl, hned by bylo lépe :)

D :)

Žádné komentáře:

Okomentovat